VAKIF BİNAMIZIN KULLANIM ESASLARI

VAKIF BİNASI KULLANIM ESASLARI

1 - GÜVENLİK :
Binamızdaki güvenlik tedbirlerinden, Yönetim Kurulu Üyelerimiz müştereken sorumludurlar. güvenlik tedbirleri ile ilgili ihmal, Yönetim Kurulu Üyelerinin tümünün müşterek ihmali sayılır . Dolayısıyla, güvenlikle ilgili tedbirlerin tümünün alınması şarttır.
2 - SALONLAR VE KONAKLAMA :
Salonlar ile konaklama ünitelerinin rezervasyon yetkilisi, Başkan Yardımcımız Sayın Göksu Aslan bey dir. Salonların kullanımı ile konaklamaların bedelleri her yıl belirlenir ve Vakfımıza bağış olarak tahsil edilir. Akdeniz Üniversitesi Fakültelerine kayıt yapma hakkını kazanmış olan öğrencilerimiz, maksimum bir hafta süreyle ücret ödemeden geçici olarak konaklayabilir.
3 - TAZİYELER :
Taziyeler için, giriş salonu ile bodrum kat salonu kullandırılır. Taziyede, misafirlere yapılacak ikramlar ile hizmet edecek personeli taziye sahibi temin eder.
Taziye başlama bitim saati ; Kış aylarında 09:00 - 19:00 saatleri arası
Yaz aylarında 09:00 - 20:30 saatleri arası
Taziye için; 3. kat salonu da kullanmayı isteyenler olur ise, ( Göksu Aslan bey’in salon rezervasyon listesi müsait görünüyorsa ) ilave 1.5OO.- TL (Bin beş yüz Türk lirası) bedelle kullandırılır. Taziye sahibi, kullanılan her bölümün temizliğine ve korunmasına, evi gibi özen gösterir.
4 - TAMİR VE BAKIM :
Binamızın tamir ve bakım işleri, Yönetim Kurulu Üyelerimizden 3 kişilik komite tarafından yaptırılır . İmalat bedeli yüksek tamir ve bakımlar için teklif alınır ve bütçesi için yönetim kuruluna bilgi verilerek, birlikte karar alınır .
5 - SAĞLIK VE TEMİZLİK:
Binamız kapalı alanlarında sigara içilmez. Dışarıda sigara içenlerin, izmaritlerine sahip çıkmaları, çevreyi kirletmemeleri gerekir. Binamız, iç ve dış temizlik denetimi, Yönetim Kurulu Üyelerimizin her birinin görevidir. Denetimleri sırasında, yapılması gerekeni anında yaptırmaya yetkilidirler.